2010. december 8., szerda

A Moonaan{Muunáán}titka part II-ből az utolso részlet.

Közvetlen a terep ,,megtisztítás’’ után Dracu egy utolsó eligazítást tartott. Majd megjelent egy három dimenziós térkép a Velox Ventorról. Miközben tartotta az eligazítást,erre a hologramra mutogatott: -Delta csapat erre mentek,ti lesztek az előőrs. Alfa és béta csapat ti fogjátok őket követni;Feladatotok ti fogjátok a gravitron bombákat elhelyezni,majd aktiválni. Gamma csapat ti lesztek a hátvéd. Éta csapat ti a Fejvadászt és környékét biztosítsátok. A többiek a hajón maradnak és állandó készenléti állapotban tartják. A vendégünkkel ketten felmegyünk a hídra. Ha azt sikerülne megsémisíteni,mozgás képtelenné válna a Velox Ventor. –Fejezte be Dracu,majd hangosabban: -Mindenki megértette a feladatát! –Igen uram! –Hangzott el,majd Dracu még hangosabban: -Dzsenei legyen veletek!!! –Azt a jobb kezével a mellére vert. A többiek is ugyanígy tettek,mi közbe azt harsogták: -Dzsenei legyen veletek!!! - Dzsenei legyen veletek? -Csodálkozott Drei: -Ki a franc az a Dzsenei?

13.fejezet {részlet}

-…Raptor 043 jelentkezz,raptor 043 jelentkezz! –Hangzott egy mikrofonból. –Dress maga az? –Kérdezte kábult hangon Dracu. –Igen én vagyok az uram! –Maga nem a Fejvadászon szolgál? –Kérdezte a még mindig kábult Dracu. –Igen jelenleg is ott tartózkodom,de ez most lényegtelen! Térjen vissza a Szíí Fáára ott majd megkapja az új parancsokat! –Mondta nyomatékosan Dress. –Értettem! Dracu vége!
A következő percekben Dracu letette a raptort a Szíí Fáá egyik hangárjába. A leszállás kissé rázósra sikeredett. Ettől Ten és Drei is magukhoz tértek. Csodálkoztak is azon,hogy hogyan kerültek oda. Dracu is csak az elmúlt néhány percről tudott beszámolni,amit meg is tett,majd kiszálltak a raptorból. A rámpa másik végén Szii Fáá királynő és Fo életnagyságú hologramja várta őket. Egy rövid üdvözlés után Fo sietve hozzátette: -Nincs sok időnk a beszélgetésre! A Roolt megtámadták az Arakaták. A Draconidák küldtek egy üzenetet aminek a lényege az volt,hogy ha segítünk nekik visszaverni az ellenséget ,cserébe ők feltétel nélkül kapitulálnak. Én a Lexiconon tartózkodom és egyenesen a Rool felé haladunk. Dracu kétségbeesetten ráförmedt Fora: -Azonnal álljanak le! Fo megfordult és a Lexicon legénységének kiadta a hajó állj parancsot,majd visszafordult és ránézett Dracura: -Remélem,hogy jó oka volt erre,ugyanis minden másodperc számit! -Igen! –Felelte…
Rool=Ruul Lexicon=Lexikon
{A készülő regényembe három ,,oldal’’ van. A jók,a rosszak és a gonoszak.
A jók:A Szaleán szövetség,a Prewoc {prevok}birodalom és később a Draconidák {drakonida} egy kis csoportja.
A rosszak:A Drac {drák}királyság ami Draconida {drakonida}klánokból áll.
A gonoszak: Az Arakata tanács